Indianen verkleedjurk met hoofdband - Sihu

Prachtig indianenjurkje met bijhorend haarbandje met veer

Staat: Nieuw product

Souza for Kids

Sprookjesachtige kostuums van Souza for Kids! (105)

Het jurkje heeft een rood bovenlijfje met zomen met een vrolijk gekleurde print. Op de borst is een felgekleurde patch genaaid. Het rokje is bruin en afgewerkt met nepleren franjes rondom. De achterkant is helemaal bruin gekleurd en heeft een klittenbandsluiting met kleine open detail. Het verkleedjurkje wordt geleverd met een bruine hoofdband met rode veer.

39,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 100477

PersonageIndiaan
TypeVerkleedjurken
KleurRood

Happy Fantasy at the Fairy-tale house

Een stoere ridder en een lieflijke prinses lopen door een donker woud. Wat is dàt daar? Een sprookjeshuis! Na onderweg de indianen te hebben getrotseerd, worden ze verwelkomd door een ijsprinses en haar prinsessenvriendinnen, gehuld in de móóiste jurken en met sprankelende diademen in het haar. Het verhaal gaat verder….

In het bos verstop jij je als echt indiaantje en ben jij helemaal een met de natuur. Wordt vriendjes met de dieren in het bos in dit mooie verkleedjurkje. Het jurkje heeft een rood bovenlijfje met zomen met een vrolijk gekleurde print. Op de borst is een felgekleurde patch genaaid. Het rokje is bruin en afgewerkt met nepleren franjes rondom. De achterkant is helemaal bruin gekleurd en heeft een klittenbandsluiting met kleine open detail. Het verkleedjurkje wordt geleverd met een bruine hoofdband met rode veer.
Maten: 2-3 jaar & 5-7 jaar

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
Souza for Kids - Het merk als je zoekt naar unieke verkleedkledij dat keer op keer gebruikt kan worden! Sinds 1998 maakt Souza for Kids kwalitatieve verkleedkleding en accessoires voor kinderen. De verkleedcollectie en de prachtige bijpassende accessoires stimuleren kinderen in hun fantasie en rollenspel. De trendy sieraden voor meisjes en jongens zijn altijd 'net iets anders' en razend populair.Prachtige verkleedcollectie voor fantasierijke kidsDe collectie richt zich op kinderen van 2 tot 9 jaar. Kinderen kunnen de verkleedkleding zelf aantrekken en de stoffen zijn grotendeels gemaakt van 100% katoen en dus goed wasbaar. Door het vermijden van koorden en knoopsluitingen, en in plaats daarvan elastische en klittebandsluitingen te gebruiken, wordt aan de veiligheid van het kind gedacht.
Collectie Sprookjesachtige kostuums van Souza for Kids!
Inspiratie en stories