NULL

kleurrijk poppenhuis 'Color House'

Staat: Nieuw product

DJECO

KZ27304

PETIT HOME by Djeco (24)

Petit Home is een ludiek en spannend project. Het is gebaseerd op de wereld van kinderen en op de architectuur. Voor de ontwikkeling van...

76,90 €

Add to my wishlist

Petit Home is een ludiek en spannend project. Het is gebaseerd op de wereld van kinderen en op de architectuur. Voor de ontwikkeling van deze collectie heeft Djeco zich laten inspireren door de emblematische kunstwerken van de grootste hedendaagse architecten.
Uit deze ontmoeting tussen twee werelden zijn resoluut moderne, houten huizen ontstaan, met sobere lijnen en een kleurrijk, licht interieur. Deze huizen, met designmeubels en realistische, innemende poppengezinnen, zijn een uitnodiging voor de verbeeldingskracht van kinderen.

Groot, kleurrijk poppenhuis in hout met 2 verdiepingen. Opgelet: Het huis wordt leeg verkocht. Meubelsets en poppetjes apart verkrijgbaar. Geschikt voor kids van 4 tot 10 jaar.

Waarschuwing: bevat kleine onderdelen.


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
2315.42.90.231
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!

product referentie :DJ07803

Collectie PETIT HOME by Djeco
Inspiratie en thema's