Houten kerststal

Modern kerststalletje met 11 poppetjes uit blank hout

Staat: Nieuw product

Haba

HAB557

De kerststal is vaak heel interessant voor de allerkleinsten. Dankzij dit houten stalletje van Haba heb je een moderne versie waar ook gewoon mee gespeeld mag worden.

Het is modern vormgegeven met alle figuren uit het klassieke verhaal in een modern jasje en afgewerkt met zachte aardetinten, dit geeft het geheel een tijdloze look. Maria, Jozef, de os, de ezel, ... ze zijn er allemaal en zo kan je perfect het kerstverhaal vertellen en naspelen. Ook leuk voor in de kinderkamer wat kerstsfeer te brengen.

99,99 €

79,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 304685

CollectieKerstmis
TypeKerstversiering
Leeftijdvanaf 3 jaar

De wondermooie kerststal van Haba is ideaal als kerstdecoratie en -speelgoed om jaar na jaar boven te halen en te bewonderen. Dit stalletje voor kindjes is geheel gemaakt van beukenhout en afgewerkt met aardetinten

Inhoud: 1 stal, 1 Maria, 1 Jozef, 1 kribbe met kindje Jezus, de 3 koningen, 1 herder, 2 schapen, 1 ezel en 1 os.
Materiaal: beukenhout
Afmetingen: 28,5 x 6 x 2 cm
Leeftijd: vanaf 3 jaar - let op: kleine onderdelen, verstikkingsgevaar.

Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen.

Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0001.61
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!