Kleurrijke babypop knuffel

Staat: Nieuw product

Corolle

Corolle streeft ernaar poppen te maken die er zo echt mogelijk uitzien en aanvoelen. Ze maken poppen voor elke leeftijd of stadium zodat kinderen...

24,75 €

16,09 €

Zet op mijn verlanglijstje

Corolle streeft ernaar poppen te maken die er zo echt mogelijk uitzien en aanvoelen. Ze maken poppen voor elke leeftijd of stadium zodat kinderen echt kunnen groeien met Corolle. Speciaal voor de allerkleinsten, biedt de 'babicorolle'-collectie super zachte, lichte knuffels die hun kleine handjes gemakkelijk kunnen vasthouden en knuffelen.
Deze schattige knuffel is 24cm groot met gezichtje van vinyl en zacht lichaam. Het flexibele lijfje en schattig, expressief gezichtje is een ideale combinatie voor kleine babymeisjes. De puntmuts maakt het erg makkelijk voor je baby om te grijpen naar haar lievelingsspeeltje. Met een zacht rinkelend belletje in de buik en naamtag. Ideaal vriendinnetje om mee te nemen naar de kleuterschool of creche.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
02400.35
Corolle - Corolle is een Franse poppenfabrikant, opgericht in 1979 en gesitueerd in de Loire vallei, het sprookjesachtige gedeelte van Frankrijk. Het Corolle design team streeft ernaar poppen te maken die er zo echt mogelijk uitzien en aanvoelen, met gezichtjes die vaak geïnspireerd zijn door echte kinderen. En net zoals in een echt modehuis, maakt het ontwerpteam van Corolle eerst schetsen, kiezen ze zorgvuldig stoffen uit, om de poppen nog meer tot leven te doen komen. Corolle creëert speelmomenten die zijn aangepast voor elke leeftijd en stadium, zodat kinderen echt kunnen 'groeien met Corolle'.

product referentie :V4724