kleurrijke grijpring 'regenboogcirkels'

kleurrijke grijpring 'regenboogcirkels'*

Staat: Nieuw product

Haba

KZ24405

Stimuleer baby's grijpreflex en fijne motoriek met deze kleurrijke grijpring met regenboogcirkels! Dit grijpspeeltje is gemaakt uit mooie houten...

11,95 €

Add to my wishlist

Stimuleer baby's grijpreflex en fijne motoriek met deze kleurrijke grijpring met regenboogcirkels! Dit grijpspeeltje is gemaakt uit mooie houten kralen, geregen aan een veilige elastisch koord. Materiaal: hout. Geschikt voor baby's vanaf 10 maanden.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
9900.35
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :300546