Knap stickerblad met hartjes - Little hearts

Staat: Nieuw product

Lilipinso

LPS025

Kleine handgetekende hartjes in verschillende tinten van roze zorgen voor een speels en tegelijk liefdevol sfeertje in jullie babykamer, de toon is meteen gezet.

De hartjes interieurstickers zijn makkelijk te matchen met de andere stijlvolle must-have uit deze hippe collectie.

15,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : S1403

CollectieCoquette
TypeMuur- en interieurstickers
KleurRoze

Knap stickerblad Little Hearts van Lilipinso bevat 88 hartjes en is ontworpen door Cocotka, een Franse textieldesigner. Leuk te matchen met de rest van de Flamingo Pink collectie. Makkelijk aan te brengen op een vlak oppervlak en laat geen sporen achter bij verwijderen.

Design: Cocotka

Afmetingen stickervel: 18 x 24 cm

Aantal muurstickers: 88

Materiaal: matte vinyl

Herkomst: geproduceerd in Frankrijk

Makkelijk aan te brengen op gladde en schone ondergrond, maak deze vet- en stofvrij, laat goed drogen. Achteraf makkelijk te verwijderen zonder sporen. Bij de muurstickerset zitten stap voor stap instructies. Plak de stickers niet in de buurt van een radiator of een andere warmtebron.

_

Lilipinso is een Frans interieurmerk boordevol stijl en inspiratie. In hun collecties vind je onder meer knappe tapijten, wondermooi behang en originele muurstickers, ze worden gemaakt in samenwerking met artiesten van over heel de wereld. Uniek, volgens de laatste trends en van prima kwaliteit. Perfect om je baby of kindje een eigen plekje te geven en de kinderkamer een make-over te geven om te groeien en te bloeien.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.02