tapis de jeu Kullerbü (90x140cm)

knap tapijt 'knikkerbaan' (90x140cm)

Staat: Nieuw product

Haba

KZ29278

Haba Kullerbü (40)

De auto’s suizen over de grote rotonde, stoppen met piepende banden aan het verkeerslicht of parkeren in de berm. Daar komt met een loeiende...

99,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

De auto’s suizen over de grote rotonde, stoppen met piepende banden aan het verkeerslicht of parkeren in de berm. Daar komt met een loeiende sirene een brandweerauto de hoek omgevlogen! En op de sporen rijdt een volle trein heen en weer tussen het station en het eindpunt. Hier kunnen de kinderen tijdens het spelen hun fantasie en creativiteit de vrije loop laten. Het speeltapijt 'knikkerbaan' is heerlijk zacht en met alle Kullerbü-voertuigen te berijden.

Materiaal: polyester.
Onderhoud: alleen oppervlak is wasbaar, niet geschikt voor de droogtrommel.


Leeftijdvanaf 2 jaar
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
111192.71.36
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :302029

Collectie Haba Kullerbü
Inspiratie en stories