Knap Twistiti horlogebandje - Forest

Staat: Nieuw product

Twistiti

CB170

Geef wat tropische vibes aan je horlogo met dit knap Forest horlogebandje, een uniek design van Twistiti en compatibel met de Twistiti kinderhorloge.

Aan jou om de ideale combinatie te maken: een uurwerk dat aansluit bij de leeftijd van je kindje en een stevig, roos horlogebandje vol schattige diertjes! Met z’n easy-clip systeem verander je in een handomdraai van strap en look.

14,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

Dit knap, unisex horlogebandje met bladeren Forest kan tegen een stootje en is compatibel met alle Twistiti uurwerken. Het bandje en het uurwerk van Twistiti zijn waterbestendig tot op 50 meter, een spatje water of een namiddagje naar het zwembad is dus geen probleem voor dit leuke kindergadget!

Er zijn tal van verschillende kleuren en combinaties beschikbaar. Er is een Twistiti-horlogebandje voor elke gelegenheid. Is je kapoen ouder geworden en wil het graag een horloge met echte cijfers? Of misschien begint kleine zus zich vragen te stellen over de tijd die verstrijkt? Er is een Twistiti-wijzerplaat aangepast aan elk kind. Alle bandjes en het uurwerk zelf zijn makkelijk te vervangen in enkele seconden tijd dankzij het easy clip-syteem

Afmetingen: past perfect op een pols met een diameter van 13 cm tot 17,3 cm
Leeftijd: Vanaf 3 jaar en ouder

_

Twistiti is een volledig Belgisch merk dat schitterende horloges maakt voor al even schitterende kinderen. Hun producten groeien mee met onze kinderen en hun klokleesvaardigheden. Ze combineren leuk design moeiteloos met functionaliteit. Het interessante - toch ingewikkelde - concept van kloklezen en tijd wordt makkelijk vatbaar voor kinderen vanaf drie jaar met het leuke dieren horloge, terwijl het cijfer horloge wat oudere kinderen helpt tijd af te lezen aan de hand van kleuren. Samen met een superleuk gamma aan verwisselbare horlogebandjes en complementaire wandklokken is Twistiti een niet te stoppen merk dat we graag aan jullie voorstellen!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.05
  • Door Irene D.
  •  de 29/04/2021
Mooi soepele horlogeband. Nog niet in gebruik genomen, maar voelt en oogt alsof het stof en vuil ook goed zal doorstaan. Gekocht maar nog niet gegeven aan onze kleuter; dat wordt de extra stimulans zodra hij de cijfers goed leert kennen en op school ook aan de slag gaat met klok kijken. We kunnen niet wachten tot dat zover is; zo’n gaaf horloge!
TWISTITI is Belgisch merk met heerlijke horloges, klokken en hebbedingen voor kinderen. Ze bregen ons kinderhorloges die makkelijk te ontcijferen zijn en helpen om de klok te leren lezen. Hun unieke wijzerplaat met eenvoudige herkenningspunten  is er in 2 vormen voor de allerkleinsten en iets grotere kinderen , goedgekeurd door specialisten en leerkrachten. Je heb de klokken als kinderpolshorloge maar ook als wekker. Extra fijn zijn de inwisselbare polsbandjes die je zelf kan kiezen en makkelijk kan inwisselen om te switchen van look. Een magisch concept dat het gegeven tijd tastbaar maakt voor ongeduldige ;-) en leergierige kiddos.