Knappe muursticker - Le dragon et l'oiseau

Staat: Nieuw product

Poisson Bulle

Droom jij over heldhaftige avonturen waarin je oog in oog komt te staan met een vuurspuwende draak? De muursticker Le dragon et l'oiseau...

69,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

Droom jij over heldhaftige avonturen waarin je oog in oog komt te staan met een vuurspuwende draak? De muursticker Le dragon et l'oiseau tovert de kinderkamer om in de ideale setting voor avontuurlijke verhalen van onverschrokken mini helden! De muursticker is ontworpen door Emilie Vast, speciaal voor alle fantasierijke dromers.

De muurstickers van Poisson Bulle kunnen op elk glad oppervlak aangebracht worden: muren, ramen, spiegels, wandtegels, gelakte meubels... Keuze tussen twee kleuren. Afmetingen: 70x120 cm.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
7012000.35
Poisson Bulle - Het idee van Poisson Bulle werd geboren toen Isabelle Biron Roger's zoontje Nino, 18 maanden werd. Hij werd een beetje te groot voor zijn kleine baby kamer en ze ging op zoek naar enkele grote-jongens-decospulletjes. Spijtig genoeg vond ze nergens wat ze zocht,; gemakkelijke, betaalbaare en mooie spullen. Toen kwam Isabelle op het idee om enkele illustrators van kinderboeken te contacteren. Aangezien ze zelf dol was op deze leuke tekeningen verzon ze het idee om in samenwerking met haar lievelingsillustrators verplaatsbare muurstickers te creëren. Gemakkelijk, betaalbaar én mooi. “Poisson Bulle, ma chambre c’est ma bulle!”