Knappe siliconen speelset 6 Rainbow - pastel

Staat: Nieuw product

Dëna

HEB122

Rainbowlove (154)

Bijtspeeltje, grijpspeeltje, brug, tunnel, decoratie, ... all in one. Dankzij het zachte materiaal en kleurrijke design kan dit Dëna speeltje je baby vanaf de eerste dag boeien. Deze speelbogen zijn gemaakt van silicone, hetzelfde materiaal als tutjes, 100% veilig dus als je baby het in zijn of haar mondjes steekt om te 'proeven'.

Deze pastelkleurige regenboog zal ongetwijfeld heel wat speelplezier met zich meebrengen en groeit mee met je kind in tal van functionaliteiten.

19,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 01029P

Dëna siliconen speelregenboog pastel My First Rainbow is een open-end Waldorf babyspeeltje - in 6 zachte pastelkleurtjes: wit, paars, roze, zacht geel, munt groen en blauw - dat bijdraagt aan de vroege motoriek van baby’s en de ontwikkeling van hun verbeelding en creativiteit. Kinderen zijn meteen aangetrokken tot het speelgoed en kunnen hun creativiteit de vrije loop laten want er zijn geen regels. Eindeloos speelplezier verzekerd!

De gebruiksmogelijkheden zijn afhankelijk van de plaats, context en individuele behoeften van ieder kind en blijven voor altijd boeien. Zo is het een bijtspeelgoed, constructiespeelgoed, decoratie maar kan het ook helpen de kleuren te leren benoemen en mag het gewoon mee in bad.

Naast een interessante en kleurrijke speelset staat deze pastelkleurige regenboog ook erg leuk als decoratie in de kamer van je schattebout.

Materiaal: platina siliconen - BPA, PVC, ftalaten en latex vrij
Leeftijd: vanaf de geboorte
Gebruiksadvies: mag in de vaatwasser - mag in de oven als bakvorm - resistent tegen temperaturen van -60°C tot 220°C

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Dëna is een fantastisch bouwspel voor kids om hun creativiteit en fijne motoriek te ontwikkelen. Met de Dëna-speelgoedpakket kunnen ze kleurrijke figuren opstapelen en fantasievolle verhalen vertellen. Het perfecte speeltje om jouw kinderen op een veilige en speelse manier zich kunnen uitdrukken.
Collectie Rainbowlove
Inspiratie en stories