Verkleedjurk Lady guinevere

Knappe verkleedjurk - Lady Guinevere

Staat: Nieuw product

Great Pretenders

Hofdames verdienen een rijke collectie jurken en dit lang kleed van Lady Guinevere mag niet ontbreken op het volgende verkleedfeestje, Halloweentocht of in de verkleedkoffer.

De velouren stof valt mooi en de gouden accenten geven het geheel een royale look. Voor echte fiere meisjes!

39,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 38509

PersonagePrinses/Koningin
TypeVerkleedjurken
KleurZwart

Statige Lady Guinevere verkleedjurk in nachtblauw met gouden details van Great Pretenders uit Canada. Verkrijgbaar in 3 verschillende maten

Leeftijd: 5-6 jaar, 7-8 jaar, 9-10 jaar

_

Great Pretenders gelooft dat verkleden meer is dan alleen maar een kostuum aantrekken. Het is een ideale uitlaatklep voor gevoelens en angsten, plus rollenspel helpt kinderen zichzelf uit te drukken en te ontwikkelen. Ontdek alle geweldige verkleedoutfits van dit tof Canadese merk en laat hun sprookje verder leven in jouw fantasie!

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Net zoals de meeste sprookjes begint ook het verhaal van Great Pretenders met "Er was eens". Zo was er een bezorgde mama die op zoek ging naar fantasievol speelgoed voor haar kids. Maar helaas vond ze niet wat ze zocht. De ambitieuze mama bleef niet treuren en ging gewoon zelf aan de slag! Het resultaat? Verbluffende dress-up kostuums en accessoires in prachtige (velours)stoffen! Ben jij een superheld, lieveheersbeestje of ridder? Great Pretenders gelooft dat verkleden meer betekent dan alleen maar een kostuum dragen. Rollenspel maakt de wereld meer begrijpbaar voor kinderen. Zo bevordert een leuke verkleedpartij de sociale en emotionele ontwikkeling van kids. Het is een ideale uitlaatklep voor gevoelens en angsten. Hoe gaat het sprookje van Great Pretenders nu verder? Ontdek alle verkleedoutfits van dit Canadese merk en laat hun sprookje verder leven in jouw fantasie!