Knuffel Muis Ella

Echt mini muizenknuffeltje Ella uit Het Muizenhuis

Staat: Nieuw product

Het Muizenhuis

HMH044

Bouw je eigen Muizenhuis (34)

Houd jij ook zo van muisjes uit het Muizenhuis? Met deze knuffelmuis komt het Muizenhuis tot leven en kan je in je eigen geknutselde muizenhuis spelen.

Speel de verhalen uit de boeken na en neem Ella overal mee naar toe. Het liefst danst Ella de hele dag. Welke pasjes ga jij haar leren?

13,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : MH03006

TypeSpeelfiguurtjes
KleurWit
Leeftijdvanaf de geboorte

Knuffel Muis speelpopje Ella van Het Muizenhuis is een echt balletmuisje en woont in uiteraard ook in het Muizenhuis. Het liefst draagt zij de hele dag haar spitzen en haar lichtroze tutu. In haar kamer oefent het witte muisje Ella pirouettes aan de bar. En soms treedt ze op in het theater, samen met Sam.

Speel de verhalen uit de boeken na en neem Sam, Julia, Ella en Opa Zeeman overal mee naar toe. Zo komt het Muizenhuis echt tot leven!

Leeftijd: vanaf 0 jaar
Materiaal: katoen en polyester
Afmetingen knuffeltje: 12 cm hoog
Afmetingen verpakking: 5 x 15 x 10,5 cm
Gewicht: 52 gr

_

Welkom in de wereld van Sam en Julia. De muizenpopjes Julia, Sam, Opa en Ella maken de magie van Het Muizenhuis nog groter en echter. Ze laten de kinderboeken tot leven komen en de Muizenhuis boeken groeien mee met je kinderen. Hoe ouder ze worden, hoe meer details ze in de foto’s zullen ontdekken.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Collectie Bouw je eigen Muizenhuis
Inspiratie en stories