Kroon - Catherina

Blinkende prinsessenkroon met blinkende kraaltjes en diamanten

Staat: Nieuw product

Souza for Kids

PHA082

Sprookjesachtige kostuums van Souza for Kids! (105)

Prinsessen houden van roze, van diamanten, bling bling en bloemen.

Deze Souza kroon is dan ook uiterst geschikt voor jouw kleine prinses. Onmisbaar verkleed accessoire dat je kind helemaal laat op gaan in haar fantasie en zorgt gegarandeerd voor uren speelplezier!

 

12,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 104476

PersonagePrinses/Koningin
TypeKronen
KleurZilver

Deze schattige roos met zilver versierde kroon Catherina van Souza for kids!  heeft prachtige blinkende kralen, diamanten en is afgewerkt met prachtige rozen.

De kroon is makkelijk vast te zetten op het hoofd van uw kind en zal zo tijdens het spelen netjes op zijn plaats blijven zitten.

Onze Souza! verkleedaccessoires voor jongens en meisjes zijn er om de outfits van onze verkleedkleding compleet te maken. Zo wordt verkleden een nog groter feest!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.150.150.120.15
Souza for Kids - Het merk als je zoekt naar unieke verkleedkledij dat keer op keer gebruikt kan worden! Sinds 1998 maakt Souza for Kids kwalitatieve verkleedkleding en accessoires voor kinderen. De verkleedcollectie en de prachtige bijpassende accessoires stimuleren kinderen in hun fantasie en rollenspel. De trendy sieraden voor meisjes en jongens zijn altijd 'net iets anders' en razend populair.Prachtige verkleedcollectie voor fantasierijke kidsDe collectie richt zich op kinderen van 2 tot 9 jaar. Kinderen kunnen de verkleedkleding zelf aantrekken en de stoffen zijn grotendeels gemaakt van 100% katoen en dus goed wasbaar. Door het vermijden van koorden en knoopsluitingen, en in plaats daarvan elastische en klittebandsluitingen te gebruiken, wordt aan de veiligheid van het kind gedacht.
Collectie Sprookjesachtige kostuums van Souza for Kids!
Inspiratie en stories