Kroon - Maryola

Oceaanblauwe zeemeerminnenkroon met leuke parels en schelpjes

Staat: Nieuw product

Souza for Kids

PHA080

Under the sea themafeestje (28)

Een parel van een kroon! Deze oceaanblauwe zeemeermin kroon maakt van jouw dochter de ster van het carnavalsseizoen of van haar eigen koninkrijk bij jullie thuis.

12,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 104474

PersonageZeemeermin
TypeKronen
KleurMuntgroen

Oceaanblauwe zeemeermin kroon Maryola met mooie details uit de zee. De kroon is een verzameling van prachtige blauwe en groene schelpen en kleurrijke parels. Ze is makkelijk vast te zetten op het hoofd van uw kind en zal zo tijdens het spelen netjes op zijn plaats blijven zitten.

Onze Souza! verkleedaccessoires voor jongens en meisjes zijn er om de outfits van onze verkleedkleding compleet te maken. Zo wordt verkleden een nog groter feest!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.150.150.120.15
Souza for Kids - Het merk als je zoekt naar unieke verkleedkledij dat keer op keer gebruikt kan worden! Sinds 1998 maakt Souza for Kids kwalitatieve verkleedkleding en accessoires voor kinderen. De verkleedcollectie en de prachtige bijpassende accessoires stimuleren kinderen in hun fantasie en rollenspel. De trendy sieraden voor meisjes en jongens zijn altijd 'net iets anders' en razend populair.Prachtige verkleedcollectie voor fantasierijke kidsDe collectie richt zich op kinderen van 2 tot 9 jaar. Kinderen kunnen de verkleedkleding zelf aantrekken en de stoffen zijn grotendeels gemaakt van 100% katoen en dus goed wasbaar. Door het vermijden van koorden en knoopsluitingen, en in plaats daarvan elastische en klittebandsluitingen te gebruiken, wordt aan de veiligheid van het kind gedacht.
Collectie Under the sea themafeestje
Inspiratie en stories