Letterbanner - White

Witte letterslinger met 147 letters

Staat: Nieuw product

A Little Lovely Company

LLC268

Heb je iets speciaal te zeggen of te vieren? Deze fantastische letterslinger is perfect als decoratie voor verjaardagen, aankondigingen of zelfs liefdesverklaringen...

Geef een uniek en persoonlijke tintje aan je interieur en hang deze letter banner in de woonkamer of de kinderkamer. De letters en tekens zijn herbruikbaar, laat je maar volledig gaan!

12,95 €

9,07 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : GALEWH04

SamenstellingenKarton
TypeSlingers
KleurWit
STOP/FINISTOP

Letterbanner White van A Little Lovely Company is een herbruikbare witte letterslinger die 147 letters, cijfers en symbolen bevat. De tekens zijn eenvoudig op te hangen met een touwtje of met punaises.

Afmetingen letters: 5 x 10 cm

Materiaal: karton

_

Twee moeders van samen 7 kinderen starten in 2014 met het aandoenlijke merk: A Little Lovely Company. Elk Little Lovely product, van populaire lightboxen, unieke letter banners tot sfeerlampjes, schoolspullen en vele andere unieke producten voor kinderen is er op gericht om een gevoel van plezier en vrolijkheid op te roepen. Alles onder het motto: Making Life Lovely!

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
A Little Lovely Company - Vanuit een gedeelde passie voor het omvormen van gewone huis- en feestdecoraties tot unieke en persoonlijke sfeerbrengers ontpopte in 2013 het Little Lovely avontuur van Judith de Ruijter en Nikki Hately. Hun filosofie? Via unieke decoraties veel 'loveliness' in de kamer brengen en dat met oog voor mooi design, kleine details en passende kleuren. Deze filosofie leidde tot een bruikbaar concept... A Little Lovely Company was geboren! Kleurrijke collecties met een hoge wow-factor De Little Lovely collectie biedt vrolijke slingers en uniek, gevulde confetti-ballonnen , maar ook bijzondere letterbanners , posters en diverse designdecoraties voor de seizoenen, kinder- en woonkamers en mooie hoogtepunten in een ieders leven. Alles onder het motto: Making Life Lovely! Sparkle Collectie Glitterfanaten gaan zich helemaal thuis voelen in deze Sparkle Collectie  van A Little Lovely Company. In deze schitterende collectie heb je tassen, rugzakken en andere accessoires volledig bedekt met glitter. Let it shine! Sleepover Essentials Zachtjes naar dromenland gaan, doe je met de Little Lovely Sleepover Collectie . Van schattige toilettasjes tot prachtige nachtlampjes. Alles wat je maar nodig hebt voor een leuke sleepover of voor een zalige nachtje bij jou thuis. Little Lovely Lamps Een lampje nodig voor op het nachtkastje of aan de muur? In de  Little Lovely Lights Collectie vind je kinderlampjes in alle vormen en maten. Van leuke tekstlichtjes en projectorlampen tot nachtlampjes in de vorm van een vrolijk diertje of figuurtje. Mix en match de lampjes met andere accessoires in de kinderkamer.