Leuke walvis bijtring in natuurrubber - Le voyage d'Olga

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO292

Le voyage d'Olga - Moulin Roty (26)

Komen de eerste tandjes van jouw baby door? Dan helpt deze walvis graag het tandvlees verlichten. Het zachte natuurrubber is veilig voor jouw baby om op te bijten.

Deze ring is ook leuk om mee in bad te spelen. Het heeft geen gaatjes om te voorkomen dat vuil zich binnenin ophoopt.

15,90 €

12,72 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 714372

CollectieLe Voyage d'Olga
TypeBijtspeeltjes
Leeftijdvanaf 10 maanden

Blauwe walvis bijtring uit de Le Voyage d'Olga collectie van Moulin Roty. Dit bijtspeeltje is gemaakt van natuurrubber en is ideaal voor jouw baby om veilig op te kauwen en mee te spelen.

Leeftijd: vanaf 10 maanden
Afmetingen: 9,5 x 9 cm
Materiaal: 100% natuurlijk rubber
Wasadvies: handwas met water en zeep

_

Deze collectie Le voyage d'Olga is een samenwerking van Moulin Roty met Cécile Blindermann. Na haar studies aan de École Nationale Supérieure des Arts Décoratifs (Hogere Nationale School voor Decoratieve Kunsten) in Parijs, creëerde Cécile Blindermann kits uit vilt en wol voor tijdschriften en de speelgoedwinkel «Pain d'Epices» in Parijs. Ze schreef ook boeken over deze creatieve techniek en nam deel aan verschillende tentoonstellingen. Cécile gebruikte al haar gevoel en expertise voor het creëren van deze bijzondere collectie vol tedere, ongewone en aanhankelijke karakters.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
1110.112
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!
Collectie Le voyage d'Olga - Moulin Roty
Inspiratie en stories