Lief trekfiguur met Zigolos konijntjes

Staat: Nieuw product

Janod

JS310

Twee houten konijntjes met hoge aaibaarheidsfactor die graag mee op stap willen met je kleintje. Trek ze vooruit en de voeten gaan vrolijk flapperen. De interesse van je peuter zal snel gewekt zijn door dit olijke duo.


 

19,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : J08207

SamenstellingenHout
TypeTrekspeelgoed
Leeftijdvanaf 1 jaar

Speelgoed om overal met zich mee te trekken. Prachtig leerspeelgoed van Janod om je kindje te helpen bij het ontwikkelen van zijn motoriek.

Geschikt voor kinderen tussen 12 en 36 maanden.

Materiaal: het lichaam is gemaakt van kersenhout, de wielen van beuk en de pootjes van imitatie-leder.

Afmetingen: 18 x 8 x 10,5 cm.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.090.150.220.29
Janod - Dit speelgoedmerk uit Frankrijk is gevestigd in de Jura, het gebied waar al jarenlang een traditie heerst van productie van houten speelgoed. Janod maakt sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed. Simpel en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Spelen maar!Maak je kinderen gelukkig met Janod speelgoedDe filosofie ‘ Play Different ’ van Janod baseert zich op 3 belangrijke pijlers: design, verbeelding en leren. Janod creëert met een heel team stijlvol speelgoed die kinderen even doet ontsnappen aan de realiteit en hen doet dromen, leren en fantaseren.Duurzaam speelgoed met oog voor detailElke dag zet Janod in op hun expertise om uniek speelgoed en spelletjes te maken met behulp van natuurlijke materialen. Elk product doorgaat een creatief en kwalitatief proces om onze kleintjes het allerbeste te bieden.