Lieftallig Little friends popjes - Bruidspaar

Staat: Nieuw product

Haba

HAB548

Little Friends van HABA (95)

Bij Haba's Little Friends luiden de huwelijksklokken. De bruid en de bruidegom geven elkaar het jawoord. Natuurlijk is er ook een groot feest, waarop de hele familie en alle vrienden van de Little Friends zijn uitgenodigd. Kom jij ook?

22,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 303165

CollectieLittle Friends
TypeSpeelfiguurtjes
Leeftijdvanaf 3 jaar

Little Friends popjes Bruidspaar, heerlijk om je Little Friends collectie aan te vullen en leuke rollenspelletjes mee te spelen. In de set zit een bruid en bruidegom en een schattig prieeltje om elkaar het ja-woord te geven.

Afmetingen: 14,5 x 11  cm
Materiaal: pvc, hout
Leeftijd: vanaf 3 jaar

De Little Friends van HABA zijn vrienden voor de hele kindertijd, de kleine bewoners van de boerderij zijn gemaakt van flexibel plastiek, dat maakt hen soepel en buigzaam en zo lenen ze zich perfect voor wat kinderen het allerliefste doen: spelen, spelen en nog eens spelen. Perfect om je kinderen hun verbeelding te prikkelen. Rollenspelletjes en spelen met de poppetjes en sets van Little Friends is niet alleen leuk maar ook goed voor de kinderen hun sociale en emotionele ontwikkeling want het spel stimuleer hun inlevingsvermogen & verbeeldingskracht keer op keer.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
420130.2
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie Little Friends van HABA
Inspiratie en stories