Little Friends - eend

Little Friends - Eend

Staat: Nieuw product

Haba

HAB160

Little Friends van HABA (101)

Kwaak, kwaak, kwaak! Daar is de Little Friends eend. Een vrolijk diertje dat zich perfect thuisvoelt in de speelse wereld van Haba's Little Friends.

3,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 302992

CollectieLittle Friends
TypeBuigpopjes
Leeftijdvanaf 3 jaar

De Little Friends-eend is niet zo druk in de weer zoals de meeste andere dieren, maar waggelt graag rond en speelt zoekspelletjes met zijn vriend de gans. De eend heeft een mooi, groen voetstuk waarop hij stevig staat en de wereld van de boerderij goed bekijken kan. Zijn kopje is ook groen en zijn pluimen hebben verschillende kleuren grijs en zijn pootjes zijn net zoals zijn bekje fel oranje.

Afmetingen: 4 cm

Materiaal: kunststof

Leeftijd: geschikt voor kindjes vanaf 3 jaar

De Little Friends van HABA zijn vrienden voor de hele kindertijd, de kleine bewoners van de boerderij zijn gemaakt van flexibel plastiek, dat maakt hen soepel en buigzaam en zo lenen ze zich perfect voor wat kinderen het allerliefste doen: spelen, spelen en nog eens spelen. Perfect om je kinderen hun verbeelding te prikkelen. Rollenspelletjes en spelen met de poppetjes en sets van Little Friends is niet alleen leuk maar ook goed voor de kinderen hun sociale en emotionele ontwikkeling want het spel stimuleer hun inlevingsvermogen & verbeeldingskracht keer op keer.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
7.82.58.90.009
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie Little Friends van HABA
Inspiratie en stories