Little Friends - Ezel

Staat: Nieuw product

Haba

HAB161

Little Friends van HABA (87)

In de wereld van de Little Friends staat vriendschap altijd voorop. De beweegbare poppenhuispopjes zijn super buigzaam en kunnen alle natuurlijke houdingen aannemen. Ze kunnen dus ook op deze ezel plaats nemen en eindeloos veel rondjes rond het poppenhuis of de boerderij rijden.

Even vrolijk staat de ezel in de stal, wei of boerderij. De ezel vindt het maar wat fijn om bij de boerderij van boer Franz en boerin Johanna te horen!

7,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 302982

CollectieLittle Friends
TypeSpeelfiguurtjes
Leeftijdvanaf 3 jaar

Voeg nog een vriendje toe aan de boerderij van Haba's Little Friends met deze ezel. De ezel heeft een grijze vacht met lichtgrijze voetjes en zwarte hoeven. Zijn manen zijn zwart en hij heeft een zwarte pluim aan het einde van zijn staart. Z'n snuit is ook lichtgrijs en zijn lange oren dansen speels in de wind.

Afmetingen: ongeveer 9,2 x 9,5 cm

Materiaal: kunststof

Leeftijd: geschikt voor kindjes vanaf 3 jaar

De Little Friends van HABA zijn vrienden voor de hele kindertijd, de kleine bewoners van de boerderij zijn gemaakt van flexibel plastiek, dat maakt hen soepel en buigzaam en zo lenen ze zich perfect voor wat kinderen het allerliefste doen: spelen, spelen en nog eens spelen. Perfect om je kinderen hun verbeelding te prikkelen. Rollenspelletjes en spelen met de poppetjes en sets van Little Friends is niet alleen leuk maar ook goed voor de kinderen hun sociale en emotionele ontwikkeling want het spel stimuleer hun inlevingsvermogen & verbeeldingskracht keer op keer.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
14.34.315.10.093
  • Door Marry V.
  •  de 12/05/2020
Stevig en leuk
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!
Collectie Little Friends van HABA
Inspiratie en stories