Little Friends - Geit

Staat: Nieuw product

Haba

HAB897

Little Friends van HABA (45)

Gek op geitjes? Dan mag dit schattig popje niet in jouw collectie ontbreken! Dit dartel geitje huppelt gretig rond en laat zich uitgebreid door de Little Friends aaien.

Superleuk figuurtje voor creatieve rollenspellen rond het thema boerderij.

5,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 305634

CollectieLittle Friends
TypeSpeelfiguurtjes
Leeftijdvanaf 3 jaar

Deze lieve mama geit met hoorns, bruine vacht en guitige sik past perfect bij babygeit, maar kan ook gecombineerd worden met andere boerderijdieren.

Leeftijd: vanaf 3 jaar
Afmetingen: 7 x 2,5 x 7 cm
Materiaal: polyvinylchloride

_

Deze mama geit komt uit de Little Friends-collectie van HABA. De Little Friends zien eruit als kinderen of dieren en hebben typische interesses en behoeften, humeurwisselingen, ideeën en grapjes. Ze zijn vervaardigd uit een buigbaar draadframe en omgeven door stevige kunststof. Zo kunnen kids de popjes verschillende houdingen geven waardoor het spel realistischer wordt. Door te ‘doen alsof', ontwikkelen kids op een speelse manier hun sociaal gedrag en trainen ze hun inlevingsvermogen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!
Collectie Little Friends van HABA
Inspiratie en stories