Little Friends - gekke giraf

Staat: Nieuw product

Haba

HAB595

Little Friends van HABA (95)

Het meest opvallende dier van de savanne én de dierentuin, dat moet wel de giraf zijn! Zijn lange nek en prachtige vacht met bruine stippen slagen er telkens weer in om kinderen van over de hele wereld te verwonderen. Maak van de speelkamer een dolle dierentuin met deze lieve vriend. 

14,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 304754

CollectieLittle Friends
TypeSpeelfiguurtjes
Leeftijdvanaf 3 jaar

De speelse giraf uit de Little Friends speelwereld van de duurzame speelgoedfabrikant HABA. Om er een echte safari van te maken zijn ook de popjes zebra, leeuw en olifant verkrijgbaar!

Leeftijd: vanaf 3 jaar 

Hoogte: 16,5 cm

Lengte: 11,5 cm

Breedte: 4 cm

Materiaal: kunststof

-

De Little Friends van het duurzame Duitse speelgoedmerk HABA zijn helemaal ‘zoals jij en ik’. Geen speelgoed dat ver van de realiteit van jouw kind staat maar échte speelkameraadjes in alledaagse situaties en elk met een unieke persoonlijkheid. De Little Friends hebben een buigbaar draadframe en zijn gemaakt uit een stevige kunststof waardoor ze verschillende houdingen kunnen aannemen. Ideaal om de fantasie van je kleintje te stimuleren!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
13143.50.19
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie Little Friends van HABA
Inspiratie en stories