Little friends hond - Lucky

Staat: Nieuw product

Haba

KZ31042

Little Friends van HABA (94)

Wie is dit kwispelende en lieve hondje? Wat voor een gekke vlekken heeft hij? Waar woont hij? Dit is Lucky en Lucky zoekt een nieuw baasje,... mag ze bij jou komen wonen en mag ze samen met jou spannende avonturen beleven ?

14,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 302091

CollectieLittle Friends
TypePoppenhuis meubeltjes en accessoires
Leeftijdvanaf 3 jaar

Met de Little Friends beleef je super veel plezier! Alle popjes hebben een ander verhaal en avontuur wat je met ze kan beleven.Friends begeleiden kinderen bij het opgroeien en het verwerken van hun ervaringen. Door te ‘doen alsof' ontwikkelen kids op een speelse manier hun sociaal gedrag en trainen ze hun inlevingsvermogen.

Materiaal: kunststof.
Geschikt voor kids vanaf 3 jaar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
16.98.617.40.171
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie Little Friends van HABA
Inspiratie en stories