Little Friends - Koe

Staat: Nieuw product

Haba

HAB183

Little Friends van HABA (97)

Wie graast er daar vrolijk op de wei?

Het is de vrolijke Little Friends koe, ze woont op de boerderijen is een essentiële aanvullingen aan je Haba dierenverzameling. Haar melk is overheerlijk en ze eet het allerliefst vers groen gras uit de wei.

Extra leuk in combinatie met het lieve kleine kalfje.

11,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 302979

CollectieLittle Friends
TypeSpeelfiguurtjes
Leeftijdvanaf 3 jaar

Mama Koe uit de dierenverzameling van Haba's Little Friends.

Afmetingen: 4,5 x 8 cm

Materiaal: kunststof

Leeftijd: geschikt voor kindjes vanaf 3 jaar

De Little Friends van HABA zijn vrienden voor de hele kindertijd, de kleine bewoners van de boerderij zijn gemaakt van flexibel plastiek, dat maakt hen soepel en buigzaam en zo lenen ze zich perfect voor wat kinderen het allerliefste doen: spelen, spelen en nog eens spelen. Perfect om je kinderen hun verbeelding te prikkelen. Rollenspelletjes en spelen met de poppetjes en sets van Little Friends is niet alleen leuk maar ook goed voor de kinderen hun sociale en emotionele ontwikkeling want het spel stimuleer hun inlevingsvermogen & verbeeldingskracht keer op keer.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
116.5140.206
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie Little Friends van HABA
Inspiratie en stories