Little friends paard - Pippa

Staat: Nieuw product

Haba

KZ30324

Little Friends van HABA (95)

Het paardje Pippa wacht ongeduldig op zijn ruiter in de stal. Welk avontuur staat hem vandaag te wachten?! Belevenissen in het kinderdagverblijf, de school of het gezin... met de Little Friends van HABA kunnen kinderen het dagelijkse leven naspelen.

11,95 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 302011

CollectieLittle Friends
TypeSpeelfiguurtjes
Leeftijdvanaf 3 jaar

Uit de Little Friends collectie van HABA. Ook avontuurlijke, spannende of grappige ideeën horen daarbij. De Little Friends begeleiden kinderen bij het opgroeien en het verwerken van hun ervaringen. Door te ‘doen alsof' ontwikkelen kids op een speelse manier hun sociaal gedrag en trainen ze hun inlevingsvermogen.

Materiaal: kunststof.
Geschikt voor kids vanaf 3 jaar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
17.28.816.40.239
  • Door Marry V.
  •  de 12/05/2020
Leuk en stevig
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie Little Friends van HABA
Inspiratie en stories