Little Friends poppenhuispop 'Mario'

Little Friends poppenhuispop - Mario

Staat: Nieuw product

Haba

HAB272

Little Friends van HABA (92)

Kijk eens aan: Mario is een echte dribbelkunstenaar. Als hij een bal ziet, wil hij direct voetballen met zijn vriend Adrian. Klaar om wat pasjes te geven, of ga je meteen voor een knaller van een goal?

9,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

Voetballer Mario, inclusief voetbal, komt uit de Little Friends collectie van HABA. Deze leuke poppetjes zijn gemaakt uit een buigbaar draadframe en omgeven door stevige kunststof. Zo kunnen kids de popjes verschillende houdingen geven, waardoor het spel realistischer wordt.

Afmetingen: 9,5 x 5 cm

Materiaal: kunststof, PVC

Leeftijd: voor kindjes vanaf 3 jaar

Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Kleine stukjes, verstikkingsgevaar.

De Little Friends van HABA zijn vrienden voor de hele kindertijd, de kleine bewoners van de boerderij zijn gemaakt van flexibel plastiek, dat maakt hen soepel en buigzaam en zo lenen ze zich perfect voor wat kinderen het allerliefste doen: spelen, spelen en nog eens spelen. Perfect om je kinderen hun verbeelding te prikkelen. Rollenspelletjes en spelen met de poppetjes en sets van Little Friends is niet alleen leuk maar ook goed voor de kinderen hun sociale en emotionele ontwikkeling want het spel stimuleer hun inlevingsvermogen & verbeeldingskracht keer op keer.


Leeftijdvanaf 3 jaar
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.070.030.110.05
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :303887

Collectie Little Friends van HABA
Inspiratie en stories