Little Friends - poppenhuispop Naomi

Staat: Nieuw product

Haba

HAB038

Little Friends van HABA (95)

Ook Naomie is een van de bewoners van de gezellige Villa Lenteochtend. Zij en de rest van haar Little Friends-familie voelen zich hier perfect thuis.

Hier wonen vier generaties onder één dak – verveling maakt dan ook geen kans.

9,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 302801

CollectieLittle Friends
TypeSpeelfiguurtjes
Leeftijdvanaf 3 jaar

Eén ding is zeker: bij Little Friends is het nooit saai! Lief poppenhuispoppetje van Haba’s Little Friends uit flexibel plastiek.

Afmetingen popje: 9,5 cm

De Little Friends van HABA zijn vrienden voor de hele kindertijd, het is speelgoed ontworpen met oog voor detail en kwaliteit. De poppetjes zijn gemaakt van flexibel plastiek, dat maakt hen soepel en buigzaam en zo lenen ze zich perfect voor wat kinderen het allerliefste doen: spelen, spelen en nog eens spelen. Perfect om je kinderen hun verbeelding te prikkelen. Rollenspelletjes en spelen met de poppetjes en sets van Little Friends is niet alleen leuk maar ook goed voor de kinderen hun sociale en emotionele ontwikkeling want het spel stimuleer hun inlevings- & verbeeldingsvermogen keer op keer.

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
117120.052
  • Door Natascha S.
  •  de 08/03/2019
Mooi speelgoed
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie Little Friends van HABA
Inspiratie en stories