Little Friends - poppenhuispop Naomi

Staat: Nieuw product

Haba

HAB038

Little Friends van HABA (62)

Ook Naomie is een van de bewoners van de gezellige Villa Lenteochtend. Zij en de rest van haar Little Friends-familie voelen zich hier perfect thuis.

Hier wonen vier generaties onder één dak – verveling maakt dan ook geen kans.

8,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 302801

CollectieLittle Friends
TypeSpeelfiguurtjes
Leeftijdvanaf 3 jaar

Eén ding is zeker: bij Little Friends is het nooit saai! Lief poppenhuispoppetje van Haba’s Little Friends uit flexibel plastiek.

Afmetingen popje: 9,5 cm

De Little Friends van HABA zijn vrienden voor de hele kindertijd, het is speelgoed ontworpen met oog voor detail en kwaliteit. De poppetjes zijn gemaakt van flexibel plastiek, dat maakt hen soepel en buigzaam en zo lenen ze zich perfect voor wat kinderen het allerliefste doen: spelen, spelen en nog eens spelen. Perfect om je kinderen hun verbeelding te prikkelen. Rollenspelletjes en spelen met de poppetjes en sets van Little Friends is niet alleen leuk maar ook goed voor de kinderen hun sociale en emotionele ontwikkeling want het spel stimuleer hun inlevings- & verbeeldingsvermogen keer op keer.

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
117120.052
  • Door Caroline S.
  •  de 20/11/2020
Een mooi popje. Geen echt klein poppenhuis popje. Maar wel een degelijk goed te hanteren popje. Heel kindvriendelijk zonder losse deeltjes. De armpjes en beentjes kan je een beetje plooien. Gemakkelijk proper te maken. Zeker zijn geld waard.
  • Door Anonymous A.
  •  de 08/03/2019
Mooi speelgoed
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!
Collectie Little Friends van HABA
Inspiratie en stories