Little Friends poppenhuispop Nils

Staat: Nieuw product

Haba

HAB005

Little Friends van HABA (97)

Op de boerderij valt elke dag iets nieuws te beleven. Dat weet ook kleine Nils, die op de de Little Friends boerderij van Haba woont.

Nils zou het liefst de hele dag met papa op de tractor rijden! Hij houdt van ravotten op de hooizolder en kijkt dan naar de dieren door de planken. Ga je mee met hem op onze tocht naar de boerderij?

9,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 302777

CollectieLittle Friends
TypeSpeelfiguurtjes
Leeftijdvanaf 3 jaar

Leuk poppetje van Haba’s Little Friends uit flexibel plastiek. De Little Friends collectie breidt uit met een vrolijke boerderij, ontworpen met oog voor detail en een leuke thuis voor deze kleine Nils maar ook voor Mimi de Haas, boerin Johanna, boer Franz en vele andere dieren.

De Little Friends van HABA zijn vrienden voor de hele kindertijd, de kleine bewoners van de boerderij zijn gemaakt van flexibel plastiek, dat maakt hen soepel en buigzaam en zo lenen ze zich perfect voor wat kinderen het allerliefste doen: spelen, spelen en nog eens spelen. Perfect om je kinderen hun verbeelding te prikkelen. Rollenspelletjes en spelen met de poppetjes en sets van Little Friends is niet alleen leuk maar ook goed voor de kinderen hun sociale en emotionele ontwikkeling want het spel stimuleer hun inlevingsvermogen & verbeeldingskracht keer op keer.

Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
127130.05
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie Little Friends van HABA
Inspiratie en stories