Little Friends poppenhuispop - Vreni

Staat: Nieuw product

Haba

HAB103

Little Friends van HABA (94)

De Little Friends zijn een grote familie. Ontdek de wereld van Little Friends, ga met ze mee naar de manege, naar de dieren op de boerderij, naar de ballet- en gymles, leer de hele familie kennen en beleef samen met ze heel wat avonturen!

9,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 302779

CollectieLittle Friends
TypeSpeelfiguurtjes
Leeftijdvanaf 3 jaar

Popje Vreni woont op de boerderij van Little Friends. Ze heeft 2 broers Nils en Casimir. Boerin Johanna en boer Franz zijn haar ouders en samen beleven ze elke dag heel wat avonturen op de boerderij.

Geschikt voor kids vanaf 3 jaar. Hoogte 9,5 cm. Materiaal: kunststof.

Waarschuwing: niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Kleine onderdelen. Verstikkingsgevaar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
127130.05
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie Little Friends van HABA
Inspiratie en stories