Little Friends - Varken

Staat: Nieuw product

Haba

HAB156

Little Friends van HABA (95)

Schattig kunststoffen diertje uit de Little Friends-reeks van HABA.

Dit mooi, groot varken leeft het liefst in de stal, naast het poppenhuis in de wei of bij de boerderij en heeft een lichtroze huid, lichtroze vlekjes en donkerroze stippen. Haar blauwe ogen kijken je lief aan en verklappen dat ze stiekem veel houdt van lekker rollebollen in de modder.

7,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 302981

CollectieLittle Friends
TypeSpeelfiguurtjes
Leeftijdvanaf 3 jaar

Maak de boerderij van Haba's Little Friends compleet met dit varken! Samen met haar kleine kindje, het bijpassende biggetje, vormt dit lief varkentje een vrolijk stel voor bij het poppenhuis, de stal of boerderij.

Afmetingen: ongeveer 5,2 x 9,5 cm

Materiaal: kunststof

Leeftijd: geschikt voor kindjes vanaf 3 jaar

De Little Friends van HABA zijn vrienden voor de hele kindertijd, de kleine bewoners van de boerderij zijn gemaakt van flexibel plastiek, dat maakt hen soepel en buigzaam en zo lenen ze zich perfect voor wat kinderen het allerliefste doen: spelen, spelen en nog eens spelen. Perfect om je kinderen hun verbeelding te prikkelen. Rollenspelletjes en spelen met de poppetjes en sets van Little Friends is niet alleen leuk maar ook goed voor de kinderen hun sociale en emotionele ontwikkeling want het spel stimuleer hun inlevingsvermogen & verbeeldingskracht keer op keer.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
5.53.5110.078
  • Door Marry V.
  •  de 12/05/2020
Stevig en leuk
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie Little Friends van HABA
Inspiratie en stories