Magistraal prinsessenjurk - Orchid Flower

Staat: Nieuw product

Travis Designs

Wandel als een echte jonkvrouw carnaval binnen met dit prachtig Orchid Flower prinsessenjurk: vol geweldige kleuren, zachte zwierige tule, diepblauw satijn en geborduurde gouden details. Het verkleedjurk is afgewerkt met charmante paars roze bloemendetails en heeft een onderrok zodat je als een echte adelvrouw kan rondparaderen.

41,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : ORC9

PersonagePrinses/Koningin
TypeVerkleedjurken
KleurBlauw

Het prachtig Orchid Flower prinsessenjurk van Travis maakt van elk meisje een echte jonkvrouw. Bij dit royaal jurk hoort ook een bijpassende hoofdband afgewerkt met dezelfde orchidee als op het jurk.

Maten: 3-5 jaar, 6-8 jaar, 9-11 jaar

Travis Designs maakt de meest prachtige verkleedkleren die kinderen omtoveren tot hun favoriet personage, doen wegdromen of helemaal opgaan in hun fantasie. De combinatie van klassiekers, uitzonderlijke details en hoge kwaliteit maken dat ze er echt uitspringen. Hun sterkste troeven? Originele outfits en stoere accessoires. Ze hebben kostuums voor kleine peuters, fiere meisjes en stoere jongens van 3 maanden tot 11 jaar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.4
  • Door Marleen N.
  •  de 24/12/2019
Mooie princessenjurk
Travis Designs is een superleuk Brits merk dat prachtige verkleedkleren maakt. Originele outfits en kekke accessoires zijn hun sterkste troeven. Travis Designs heeft de leukste pakjes voor meisjes, jongens en kleuters van 3 maanden tot 11 jaar. De prinsessenjurkjes worden gepresenteerd op een satijnen hangertje en de jongensoutfits zijn gemaakt van prima kwaliteit, gemakkelijk wasbare stoffen en uitgerust met de stoerste accessoires. De peuterkostuumpjes zijn ook volledig wasbaar, moest uw kleine monstertje een ongelukje krijgen.