Micro klein fietsbelletje - Scootersaurus

Metalen mini dinosaurus fietsbel voor op je Micro step of fiets

Staat: Nieuw product

Micro

OY514

Mini cadeautjes, maxi pret! (473)

RING RING! Opgepast, daar komt de scootersaurus aan! Onze kleine rakkers razen op hun stepje soms tussen mensen en andere weggebruikers door. Zorg dat ze van zich kunnen laten horen met deze leuke fietsbel! Deze dinausaurus fietsbel kan je makkelijk op je step of kinderfiets monteren.

Een handig en veilig accessoire voor elke mobiele mini.

9,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : AC4647

CollectieMicro accessoires
TypeFietsbellen
KleurBlauw

Kleine MICRO fietsbel Scootersaurus zorgt voor extra veiligheid tijdens het fietsen of steppen. Met deze leuke fietsbel hoort iedereen jouw kleintje meteen aankomen en hou je het veilig op straat.

Deze MICRO bel monteer je makkelijk rond elk stuur met een diameter van 20-30 mm. Ook verkrijgbaar in andere kleuren en prints.

_

Elke dag op weg naar school, rond het skatepark of tijdens een wandeling met de familie ... De MICRO scooters zijn geliefd door ontelbaar veel kinderen en zijn al vaak bekroond met prijzen voor het design en de functionaliteit. Maar het belangrijkste is dat ze plezier, geluk én een glimlach hebben gebracht op ieders gezicht - de kinderen, de ouders en het onze

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Elke dag op weg naar school, rond het skatepark of tijdens een wandeling met de familie ... De Zwitserse  MICRO scooters zijn geliefd door ontelbaar veel kinderen van 1 tot 12 jaar . De Award-winning steps met 3 of 2 wielen  zijn gemaakt van  ongeëvenaarde kwaliteit. En zorgen voor eindeloos veel plezier. Better urban lifestyle voor coole kiddos De Micro kinderstepjes zijn er in verschillende maten, kleuren en modellen. Het is niet gewoon speelgoed maar een degelijke musthave die ook sportiviteit brengt en duurzaam is. Een Micro stepje kan je gerust doorgeven aan broertjes of zusjes, neefjes, of nichtjes ...  H et eerste 3-wielige 'Kickboard' is door Micro in 1999 ontworpen voor volwassenen. Kinderen vinden het surfgevoel van je gewicht gebruiken om te sturen echter geweldig. Het gepatenteerd design zorgt voor veel stabiliteit en geeft vertrouwen aan je mini. Stoer, stevig met een hoge mate van fun. Daarnaast hebben zijn er ook tweewielsteppen en fijne accessoires. Ontdek de collectie van Micro bij De Kleine Zebra!
Collectie Mini cadeautjes, maxi pret!
Inspiratie en stories