Grijp- en bijtspeeltje Bloemblad

Mooi grijp- en bijtspeeltje - Bloemblad

Staat: Nieuw product

Haba

HAB496

Vooral in de eerste maanden steken baby’s graag alles in hun mondje en dan komen die vreselijke tandjes eraan... Gelukkig is er dit bloemblad, een heerlijk babyspeeltje dat dankzij zijn verschillende oppervlaktestructuren uitnodigt voor een ontdekkingsreis vol afwisseling.

Vooral wanneer de baby tandjes krijgt, zorgt de tulp voor ontspanning en rust en wordt dit babyspeeltje van Haba een onmisbare hulp.

9,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 304691

TypeGrijp- en/of bijtspeeltje
Leeftijdvanaf 6 maanden

Bloemblad met reliëf en verschillende structuren die pijn van doorkomende tandjes bij baby's verlichten. Het Haba bijspeeltje is lekker kleurrijk, trekt de aandacht en is vaatwasserbestendig.

Afmetingen:  1 x 6,5 x 7 cm
Materiaal: silicone
Leeftijd: vanaf 6 maanden

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
162110.05
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.