Mooi jurk met vleugeltjes - Annabelle

Staat: Nieuw product

Souza for Kids

Elke prinses verdient een prachtige verkleedjurk, eentje die perfect is voor het verkleedfeest maar ook perfect om een doordeweekse donderdag gedragen kan worden. Eentje met fluffy tutu rok en bijpassende elfenvleugels. Eentje om te koesteren en mee te pronken. Eentje dat je kind doet stralen!

44,95 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 100736

PersonageFee/Elf
TypeVerkleedjurken
KleurRoze

Prachtige roze verkleedjurk Annabelle met gouden vleugels. Een prachtige jurk voor feeën, elfen en prinsessen die ervan houden mooi voor de dag te komen.

Verkrijgbaar in 3 maten:

3-4 jaar (98-104 cm)

5-7 jaar (110-122 cm)

8-10 jaar (128-140 cm)

_

Welkom in de wereld van Souza! for kids. Een wereld vol vrolijke kinderaccessoires en verkleedkledij van hoge kwaliteit en met oog voor detail. Souza wil kinderen al vroeg stimuleren hun creatieve geest en fantasie te verrijken en zo de wereld net iets mooier maken! Een musthave voor elke verkleedkoffer.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Souza for Kids - Het merk als je zoekt naar unieke verkleedkledij dat keer op keer gebruikt kan worden! Sinds 1998 maakt Souza for Kids kwalitatieve verkleedkleding en accessoires voor kinderen. De verkleedcollectie en de prachtige bijpassende accessoires stimuleren kinderen in hun fantasie en rollenspel. De trendy sieraden voor meisjes en jongens zijn altijd 'net iets anders' en razend populair.Prachtige verkleedcollectie voor fantasierijke kidsDe collectie richt zich op kinderen van 2 tot 9 jaar. Kinderen kunnen de verkleedkleding zelf aantrekken en de stoffen zijn grotendeels gemaakt van 100% katoen en dus goed wasbaar. Door het vermijden van koorden en knoopsluitingen, en in plaats daarvan elastische en klittebandsluitingen te gebruiken, wordt aan de veiligheid van het kind gedacht.