Mural patchwork - boys

Staat: Nieuw product

Room Seven

KZ09463

De delicate bloemenprints, vrolijke kleuren en charmante motieven van het Room Seven beddengoed en accessoires zijn nu ook verkrijgbaar in een...

DIT PRODUCT IS OP BESTELLING EN HEEFT EEN LANGERE LEVERTIJD.

198,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

De delicate bloemenprints, vrolijke kleuren en charmante motieven van het Room Seven beddengoed en accessoires zijn nu ook verkrijgbaar in een prachtige collectie behangpapier vol romantiek en betovering. Het behang is gemaakt in samenwerking met het Spaanse Coordonné, fabrikant en distributeur van exclusief behang en stoffen.
Maak een statement met deze geweldige mural 'boys' met een vrolijke match & mix van allerlei stoere Room Seven designs. Perfect om een accentmuur te maken in de (grote) jongens kamer. Leuke tip: Match de mural met de andere spulletjes uit de Room Seven collectie voor een optimale look. Deze patchwork mural bestaat uit 4 banen behang van ieder 46,5 cm breed en 279 cm lang. In totaal is de mural 1,86m breed en 2,79m lang. Heb je een grotere of kleinere muur en wil je een op maat gemaakte mural? Contacteer ons dan hier voor een offerte.

Opgelet: De mural kan niet worden geretourneerd omwille van de aard van het product. De mural is enkel te verkrijgen op bestelling en heeft een levertijd van maximaal 3 weken.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
18627001
Room Seven - Room Seven is een Nederlands bedrijf, opgericht door Brecht Olsthoorn. Ze is de dochter van de oprichters van Oilily en maakt nu zelf kinderkleding. Ze combineert in haar spulletjes perfecte kwaliteit met hedendaagse flair. De collectie bestaat uit zachte kleurtjes, lichte stoffen en aparte designs. Room Seven zorgt ervoor dat uw kind zo lang mogelijk van zijn mooie spulletjes kan genieten!