papier peint - composition murale 'Romance'

mural uit vliesbehang 'Romance'

Staat: Nieuw product

Onszelf

KZ26672

Breng een vleugje natuur in de kamer met de Romance mural, gemaakt uit vliesbehang.

DIT PRODUCT IS OP BESTELLING EN HEEFT EEN LANGERE LEVERTIJD.

99,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

Breng een vleugje natuur in de kamer met de Romance mural, gemaakt uit vliesbehang. Dit prachtige digitaal geprint design komt uit de Enjoy collectie van Onszelf en is perfect om een accentmuur te creëren. Ideaal voor kinderkamers, woonkamer of zelfs je eigen slaapkamer. Eender waar, het staat overal prachtig!
Je kan ook meerdere murals naast elkaar bevestigen want de designs sluiten naadloos op elkaar aan. De mural is 300 cm hoog en bestaat uit 4 panden van samen 200 cm breed.

Opgelet: De mural kan niet worden geretourneerd omwille van de aard van het product. Twijfel je? Contacteer ons op welcome@kleinezebra.com voor een betalend sample aan €2/stuk. De mural is enkel te verkrijgen op bestelling en heeft een levertijd van minimum 3 weken.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
20030000.35
Onszelf is een merk van Claudia Drube & Astrid Nieuwenburg. Het merk werd opgericht in 2003, toen Claudia & Astrid begonnen met hun eigen behang te maken. Claudia studeerde aan de Hout en Meubilerings-college, waarna ze is gaan werken bij de Bijenkorf. Na haar baan bij de Bijenkorf begon ze te werken als ontwerper bij Eijffinger, een Nederlandse behang-merk. Astrid studeerde aan de Vogue Mode Academie in Amsterdam, waar ze afstudeerde in 1993. Ze werkte freelance voor Chivasso en Prenetal. Daarna begon zij ook aan een baan als ontwerper bij Eijffinger, waar ze kennismaakte met Claudia. Ze werkten samen een tijdje voor Eijffinger tot ze hun eigen merk oprichtte: onszelf.