Muziekdoos - Pomme des bois

Magnetische muziekdoos met vrolijke illustraties

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO372

Pomme des Bois de Moulin Roty (20)

Draai dit schattig muziekdoosje op en je kan samen met je baby het ezeltje en het eekhoorntje in het rond zien dansen.

Dit prachtig stukje woondecoratie staat mooi in elke babykamer en helpt je baby op weg naar dromenland.

32,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 675105

CollectiePomme des Bois

Muziekdoos van Moulin Roty geïllustreerd met een vrolijk tafereel van wilde bloemen en kleurrijke bosschatten. Anatole de ezel en Harry de eekhoorn draaien en dansen op de baan om je baby in een diepe slaap te brengen.

Dit muziekdoosje komt uit de Pomme des Bois-collectie. Deze collectie staat voor een vrolijke wereld vol met vreugde van het ontdekken. De combinatie van natuurlijk katoen met de kleuren van kreupelhout zorgen voor een tedere collectie vol spontaniteit.

Leeftijd: vanaf 3 jaar
Afmetingen: 12 cm
Materiaal: ABS-kunststof & MDF-hout
Onderhoud: oppervlakte reinigen met een zachte en vochtige doek

_

Moulin Roty staat voor kwaliteitsvol speelgoed met een knipoog naar die goede oude tijd. Elke nieuwe collectie begint met een verhaal, een universum of een avontuur waarin de illustratoren, ontwerpers en naaisters jouw favoriete figuren tot leven brengen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!
Collectie Pomme des Bois de Moulin Roty
Inspiratie en stories