Muziekknuffel konijn - Après la pluie

Magisch mooi knuffelkonijn met muziekje

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO258

Après la pluie - Moulin Roty (42)

Klaar voor een heerlijk dutje met deze zachte muziekknuffel van Moulin Roty. Dit schattig popje kruipt graag mee onder de lakens en speelt zachte deuntjes af zodat jouw kleintje snel op weg is naar dromenland.

Ontdek ook de andere muziekknuffels van de Après la Pluie collectie.

39,90 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 715041

CollectieAprès la pluie
TypeMuziekknuffels
Leeftijdvanaf de geboorte

Muzikale pop van Moulin Roty neuriet Japanse deuntjes en is gemaakt van crèmekleurige chambray-stof met grote wollige oren. Ze is gekleed in gestreepte bloeiers en een roze linnen blouse. De muziekdoos moeten worden verwijderd om in de machine te wassen.

Afmetingen: 36 cm

Materiaal: katoen, polyester, linnen en kunststof

Wasinstructies: 30 ° C op wolprogramma. Niet in de droger. Muziekdoos moet voor het wassen worden verwijderd.

_

Après la Pluie is een prachtige collectie van Moulin Roty. De schattige figuurtjes zijn bedacht door illustratrice Lucille Michieli en kruipen graag mee met jouw onder de warme lakentjes. Een reeks vol natuurlijke kleuren en materialen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
1110.112
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty. Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Hieronder lichten we de meest opvallende collecties toe uit het gigantische gamma speelgoed van Moulin Roty. Les Petits Collecties 'Les Petits' staat voor 'De Kleintjes' en dat mag je letterlijk nemen! In de Les Petits collecties beleven kleine kinderknuffels de leukste avonturen met hun grote knuffelfamilie of ' La Grande Famille '. Zo kan je op reis gaan met Olga de Gans in de collectie   La Voyage d’Olga of de jungle gaan verkennen met knuffelvriendjes in Dans la Jungle . Beleef muzikaal plezier met het olijke kattentrio van   Les Moustaches en slaap als een roos met de zingende leeuw en krokodil van Sous Mon Baobab . Mémoires d’Enfant Collecties Met de Mémoires d’Enfant collecties creëer je de mooiste herinneren voor je kindje. Stimuleer zijn of haar creativiteit met prachtige popjes, speeltjes, knuffels en bijpassende accessoires. De collecties Après la Pluie ,   Popipops en Dans la Ville bestaan uit kleine schattige mensjes en diertjes om alledaagse gebeurtenissen na te spelen. Hou je kleintje meer van magie? Dan geraakt die zeker betoverd door de collecties Il était une fois ,   Les Petites Merveilles en Les Parisiennes . Deze verfijnde knuffels en popjes doen je wegdromen naar het wondermooie Parijs, een magisch sprookjesland of een prachtige bloementuin.
Collectie Après la pluie - Moulin Roty
Inspiratie en stories