Muzikale sneeuwbal - Sous mon baobab

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO125

Welcome to my jungle (56)

Ga je lekker mee dansen door de kamer op de melodie van deze muzikale sneeuwbol met vrolijke olifant die met zijn slurf staat te zwaaien? Of leg je je lekker in je bedje voor een zalige dutje?

Deze sneeuwbal met glitters is mooie decoratie om de kinderkamer gezelliger te maken.

39,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 669241

CollectieSous mon Baobab
TypeSneeuwbollen
Leeftijdvanaf 3 jaar

Muzikale sneeuwbol Sous mon Baobab van het Franse merk. Deze muziekdoos met olifant en glitter confetti in de vorm van een sneeuwbal staat super mooi op het nachtkastje van je kapoen en verspreid een rustgevende melodie. Onderaan deze muziekbol zit een sleutel om aan te draaien en de melodie te laten spelen, schud om het te laten sneeuwen. Wondermooi geschenkje voor een kleine prinses!

Afmetingen: 11 cm diameter - 13,5 cm hoog
Materiaal: kunststof

_

Zie je in de verte, daar midden in de savanne, een leeuw, een giraf en olifant? Deze 3 karakters vormen eye-catching prints en illustraties in prachtige waterverf en brengen de Moulin Roty newborn collectie Sous mon baobob helemaal tot leven.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!
Collectie Welcome to my jungle
Inspiratie en stories