Natuurlijk bijtspeeltje So'Pure - Sophie de Giraf

Staat: Nieuw product

Sophie de Giraf

CS015

Deze bijtspeen ziet er misschien gek uit, maar wees gerust dit wordt vast en zeker een succes bij je klein bijtmonster. Je kleintje weet er zeker wel raad mee en kan het speeltje ook super makkelijk vast pakken dankzij de handgreep in de vorm van Sophie de Giraf.

Komt verpakt in een knappe geschenkdoos zodat je dit speeltje ook perfect cadeau kan doen.

8,95 €

2,69 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 200320 GB42

Korting- 40 %

Sophie de Giraf So'Pure bijtspeentje is gemaakt uit een gezond, natuurlijk, zacht en soepel materiaal afkomstig van het sap van de rubberboom. Je kleintje kan op de verschillende onderdelen om in te bijten: oren en hoorns van Sophie de Giraf, voor- en achterkant speentje, al naar gelang de verschillende stadia van het doorkomen van de tanden of de aard van de pijn.

Slim detail: de gebogen vorm van de speen past perfect in de mond en tegen het verhemelte van baby. Met een geribbelde zijde om de pijn te verlichten aan de doorkomende tandjes en een zijde met afgeronde puntjes om het pijnlijke tandvlees te verlichten.

Materiaal: 100% natuurlijk rubber

Gebruiksadvies: natuurlijk rubberen speelgoed kan je makkelijk proper maken met een licht vochtig doekje en een beetje milde zeep. Speel- en bijtspeelgoed van natuurlijk rubber mag je nooit steriliseren of in de vaatwasser reinigen.

Uiteraard willen we het beste voor onze baby en voor de planeet. Met de So'Pure-collectie van Sophie de Giraf kies je voor natuurlijke producten uit ecologische materialen die volledig veilig én super leuk zijn voor jouw kleine hartendief.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
131540.13
Sophie de Giraf - Helemaal gemaakt uit natuurlijk rubber van de Hevea boom én na 58 jaar nog steeds traditioneel met de hand gemaakt en geschilderd: Sophie de Giraf is een heerlijk eerste babyspeeltje / bijtspeeltje dat alle zintuigen aanspreekt en in de smaak valt vanaf 3 maanden . Dankzij het natuurlijk rubber is deze gekke giraf niet alleen lekker flexibel, ze is ook helemaal veilig om in het mondje te steken, vrij van BPA en andere toxische stoffen en bevat tal van plekjes waarop lustig gekauwd kan worden: de oren, de bek, de hoorns, de poten, ... dankzij de lange poten kunnen zelfs de kleinste handjes dit babyspeelgoed makkelijk vast grijpen. Ze is prachtig om naar te kijken , lekker om op te kauwen bij knagende doorkomende tandjes, heeft een unieke geur die ervoor zorgt dat je kleintje haar snel zal herkennen en als je er zachtjes in knijpt maakt ze een piepend geluid. Sophie de Giraf komt verpakt in een mooie geschenkdoos gemaakt uit gerecycleerd karton en met een mooie katoenen strik rond. Daarnaast zijn er ook tal van andere geschenk- en cadeausets verkrijgbaar met bijtringen, knuffeldoekjes, sleutelhangers, herinneringszakjes, ... ideaal als kraamgeschenk of cadeau bij een babyborrel. Sophie de Giraf is een perfect eerste vriendje voor elke baby. Leuk om te geven én te krijgen!