appareil photo pour bébé en bois

ontzettend leuk houten baby fototoestel

Staat: Nieuw product

Haba

KZ23002a

Allemaal naar het vogeltje kijken en... klik! Dat wordt een onvergetelijk familiekiekje! Het houten baby fototoestel is ideaal voor de eerste...

24,95 €

Product niet beschikbaar

Add to my wishlist

Allemaal naar het vogeltje kijken en... klik! Dat wordt een onvergetelijk familiekiekje! Het houten baby fototoestel is ideaal voor de eerste rollenspellen van jouw ukie. Het toestel heeft een piepende drukknop, een effectlens (kaleidoscoop), een spiegelfolie en rammelringen. Materiaal: hout. Vanaf 1.5 jaar.

Leeftijdvanaf 18 maanden
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
9.85.315.20.19
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :301561