Origineel bijtspeeltje - Hert

Staat: Nieuw product

A Little Lovely Company

LLC099

Leuk om mee te spelen, en als de tandjes beginnen knagen om op te bijten en de pijn van doorkomende tandjes te verzachten.

Dit schattig bijtspeeltje is gemaakt uit natuurlijk rubber en helemaal veilig voor je kindjes want het is uitgebreid getest, voldoet aan alle normen en is vrij van schadelijke stoffen.

14,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : TTDEPI01

KleurRoze
CollectieLovely Toys & Gifts
TypeBabyspeelgoed
A Little Lovely Company figuurHerten

Heeft jouw baby last van doorkomende tandjes? Dan is dit lief bijtspeeltje in de vorm van een hert het ideale vriendje. Het lieve hertje van A Little Lovely Company is gemaakt van 100% natuurlijk rubber van de Hevea boom, bevat geen gevaarlijke stoffen en heeft een subtiele geur. Perfect dus als jouw kindje last heeft van de tandjes.

Het lieve hertje komt in een lovely verpakking en is wat ons betreft erg leuk om weg te geven als kraamcadeau!

Afmetingen: 9,5 x 10,4 x 5,6 cm

Materiaal: natuurlijk rubber van de Hevea boom. Bevat geen schadelijke stoffen: vrij van PVC, BPA, ftalaten en nitrosamines

____

Twee moeders van samen 7 kinderen starten in 2014 met het aandoenlijke merk: A Little Lovely Company. Elk Little Lovely product, van populaire lightboxen, unieke letter banners tot sfeerlampjes en vele andere unieke producten voor kinder- en woonkamers, is er op gericht om een gevoel van plezier en vrolijkheid op te roepen. Alles onder het motto: Making Life Lovely!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
A Little Lovely Company - Vanuit een gedeelde passie voor het omvormen van gewone huis- en feestdecoraties tot unieke en persoonlijke sfeerbrengers ontpopte in 2013 het Little Lovely avontuur van Judith de Ruijter en Nikki Hately. Hun filosofie? Via unieke (feest)decoraties veel 'lovelyness' in de kamer brengen en dat met oog voor mooi design, kleine details en passende kleuren. Deze filosofie leidde tot een bruikbaar concept... a Little Lovely Company was geboren! De Little Lovely collectie biedt vrolijke slingers en uniek, gevulde confetti-ballonnen, maar ook bijzondere letterbanners, posters en diverse designdecoraties voor de seizoenen, kinder- en woonkamers en mooie hoogtepunten in een ieders leven... Alles onder het motto: Making Life Lovely!