Originele haarband & tutu - Halloween

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR308

Meri Meri Halloween (24)

Woehaha! Deze zwarte tutu en spinnenweb tiara geven je een spectaculaire look voor Halloween.

De bangelijke rok is makkelijk aan en uit te doen en brengt je meteen in de sfeer dankzij de zilveren spinnenwebben, de haarband zorgt dat je er bangelijk en tegelijk elegant bij loopt. Ideaal voor een Halloweentoch in stijl!

60,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 179758

PersonageHeks/Tovenaar
CollectieHalloween
TypeVerkleedsets
KleurZwart

Halloween verkleedset haarband & tutu van Meri Meri met zwarte tulle rok vol spinnenwebben en met zwarte elastiek rond de middel + bijpassende hoofdband met zilveren glitter en velcro sluiting. Komt in een leuk tasje.

Leeftijd: 3-6 jaar

Afmetingen rok: middel omtrek 50 cm, lengte 36 cm - zakje met touwsluiting: 35 x 17 x 7 cm

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Meri Meri - Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles met scharen en pennen, én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Het verhaal van Meri MeriMeri Meri produceert al snel haar eerste wenskaarten met veel succes in de lokale winkels. Een keukentafel en een schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter.Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten , uitnodigingen , bakartikelen , cadeautjes , feestartikelen en zoveel meer!De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter…Magische collecties waar fantasie tot leven komtMagie, fantasie en verbeelding zijn maar enkele woorden die de prachtige collecties van Meri Meri omschrijven. Elke collectie heeft wel een bepaalde uniqueness. Van het feestelijke Meri Meri Pastels   en Meri Meri Kerst   tot het zomerse   Meri Meri Fruit   en Nathalie l’Été Collectie . Allemaal afgewerkt met wondermooie prints en details die de Meri Meri vibe uitstralen.
Collectie Meri Meri Halloween
Inspiratie en stories