Plezante Sterrenbal - zwart

Staat: Nieuw product

Hevea Planet

GR017

Spelen maar! Deze unieke speelbal met stervormig design is helemaal gemaakt uit natuurlijk rubber en gekleurd met organische pigmenten. Helemaal veilig dus om lekker mee te spelen.

Het toffe Hevea speeltje nodigt uit om vast te pakken, stuitert licht en is perfect om de oog-hand-coördinatie op een speelse manier te stimuleren.

16,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

Leeftijdvanaf de geboorte

De Hevea Sterrenbal is een natuurlijk speeltje, geschikt voor zowel kleine baby's als grotere kinderen. Past perfect in kleine handje en goed voor de ontwikkeling van de oog-hand coördinatie. Het plooibaar rubber is zacht, bots mee en maakt dit speeltje ideaal voor baby's tijdens de eerste ontwikkeling én de jaren die daarop volgen.

Dit rollend speeltje komt in een leuke verpakking, dit maakt het een perfect unisex kraamgeschenkje. Verkrijgbaar in 3 verschillende kleurtjes.

Niet alleen het rubber dat Hevea gebruikt is afkomstig van een milieuvriendelijke plantage, ook het papier dat gebruikt wordt voor de verpakkingen komt van een FSC gecertificeerde plantage en is volledig recycleerbaar.

Materiaal: 100% duurzaam geproduceerd natuurlijk rubber - gekleurd met zwarte , houtskool, gif-vrij - vrij van PVC, BPA, fhalaten en andere weekmakers

Afmetingen: 10,5 cm diameter

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.11
Hevea Planet - Alles wat we doen heeft een effect op onze planeet en die willen we liefst zo goed mogelijk achterlaten voor onze kindjes en hun toekomst. Kiezen voor de leuke producten van Hevea Planet is een duurzame keuze. Het Deense merk produceert prachtige, natuurlijke producten gemaakt uit 100% natuurlijk rubber. Het beste voor je baby, want het bevat geen BPA, PVC, ftalaten of andere kunstmatige kleurstoffen en alles wordt ook gekleurd met plantpigmenten. Helemaal veilig voor jouw kindje én goed voor het milieu!