Populair babyspeeltje - Sophie de Giraf

Staat: Nieuw product

Sophie de Giraf

CS001

Maakt kennis met Sophie de Giraf, een echt musthave en top eerste speelgoed met een baby in huis!

Deze klassieker is een prachtig eerste babyspeeltje - helemaal gemaakt uit natuurlijk rubber en geschilderd met de hand met non-toxische verf - met dit speeltje zal je baby al zijn zintuigen ontdekken. Kijken luisteren, proeven, voelen ... het kan allemaal met dit populair en hip babyspeeltje!

17,95 €

14,36 €

Zet op mijn verlanglijstje

STOP/FINISTOP

Sophie la Girafe is gemaakt uit 100% natuurlijk rubber in de vorm van een giraf voor hippe baby's en mini speelvogels die alles willen ontdekken en wordt nog steeds traditioneel geproduceerd sinds meer dan 50 jaar. Deze speelgoedgiraf is een perfect eerste speeltje om de zintuigen van je kleintje te stimuleren vanaf 3 maanden:

Kijken: Dankzij de donkere vlekjes en contrasten op het gehele lichaam, trekt dit speeltje je baby's aandacht en wordt zo gemakkelijk een herkenbaar en geruststellend voorwerp voor je kleintje.

Luisteren: De giraf maakt een piepend geluid als je erin knijpt. Dankzij het grappige piepje wordt baby's gehoor gestimuleerd en maakt hij kennis met oorzaak-gevolg.

Proeven: Het rubber is super flexibel en de giraf heeft veel hoekjes en kantjes waar je baby aan kan sabbelen en op kan bijten (antennes, hoorntjes, pootjes), en dus ideaal voor baby's tandvlees wanneer de tandjes doorkomen. Het bestaat voor 100% uit natuurlijke rubber en verf op waterbasis en is daarom volledig veilig om in de mond te steken.

Voelen: Het is licht van gewicht en perfect geschikt voor baby's kleine handjes en door de lange poten en hals kan baby hem gemakkelijk vastpakken. De huid is zo zacht als die van mama en stelt baby gerust en wekt emotionele reacties bij hem op die hem gerust zullen stellen.

Ruiken: Het bijzondere geurtje van natuurlijk rubber afkomstig van de Hévéa rubberboom geeft het speeltje werkelijk iets aparts waardoor baby hem gemakkelijk herkent tussen al zijn speeltjes.

Afmeting: 17 cm hoog

Materiaal: natuurlijke rubber en non-toxische verf - van nature ftalaat-, PBA en PVC vrij.

Leeftijd: vanaf 3 maanden

Gebruiksadvies: natuurlijk rubberen speelgoed kan je makkelijk proper maken met een licht vochtig doekje en een beetje milde zeep. Speel- en bijtspeelgoed van natuurlijk rubber mag je nooit steriliseren of in de vaatwasser reinigen.

Let op: de vlekjes van de giraf worden handmatig aangebracht, hierdoor kunnen deze per giraf verschillen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
1421.54.50.112
Sophie de Giraf - Helemaal gemaakt uit natuurlijk rubber van de Hevea boom én na 58 jaar nog steeds traditioneel met de hand gemaakt en geschilderd: Sophie de Giraf is een heerlijk eerste babyspeeltje / bijtspeeltje dat alle zintuigen aanspreekt en in de smaak valt vanaf 3 maanden . Dankzij het natuurlijk rubber is deze gekke giraf niet alleen lekker flexibel, ze is ook helemaal veilig om in het mondje te steken, vrij van BPA en andere toxische stoffen en bevat tal van plekjes waarop lustig gekauwd kan worden: de oren, de bek, de hoorns, de poten, ... dankzij de lange poten kunnen zelfs de kleinste handjes dit babyspeelgoed makkelijk vast grijpen. Ze is prachtig om naar te kijken , lekker om op te kauwen bij knagende doorkomende tandjes, heeft een unieke geur die ervoor zorgt dat je kleintje haar snel zal herkennen en als je er zachtjes in knijpt maakt ze een piepend geluid. Sophie de Giraf komt verpakt in een mooie geschenkdoos gemaakt uit gerecycleerd karton en met een mooie katoenen strik rond. Daarnaast zijn er ook tal van andere geschenk- en cadeausets verkrijgbaar met bijtringen, knuffeldoekjes, sleutelhangers, herinneringszakjes, ... ideaal als kraamgeschenk of cadeau bij een babyborrel. Sophie de Giraf is een perfect eerste vriendje voor elke baby. Leuk om te geven én te krijgen!