Poster/behang kat in boom

Staat: Nieuw product

Onszelf

KZ15910

Deze hippe vlies poster bevestig je volgens hetzelfde principe als behang. Eerst even de muur inlijmen en dan de prachtige poster bevestigen....

24,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Deze hippe vlies poster bevestig je volgens hetzelfde principe als behang. Eerst even de muur inlijmen en dan de prachtige poster bevestigen. Ideaal voor de slaapkamer van een hippe meid of kleine baby op te leuken. De poster heeft een goede lichtbestendigheid, is afwasbaar en droog verwijderbaar. Opgelet: de poster kan niet worden geretourneerd omwille van de aard van het product.
 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
476802
Onszelf is een merk van Claudia Drube & Astrid Nieuwenburg. Het merk werd opgericht in 2003, toen Claudia & Astrid begonnen met hun eigen behang te maken. Claudia studeerde aan de Hout en Meubilerings-college, waarna ze is gaan werken bij de Bijenkorf. Na haar baan bij de Bijenkorf begon ze te werken als ontwerper bij Eijffinger, een Nederlandse behang-merk. Astrid studeerde aan de Vogue Mode Academie in Amsterdam, waar ze afstudeerde in 1993. Ze werkte freelance voor Chivasso en Prenetal. Daarna begon zij ook aan een baan als ontwerper bij Eijffinger, waar ze kennismaakte met Claudia. Ze werkten samen een tijdje voor Eijffinger tot ze hun eigen merk oprichtte: onszelf.