Prachtig verkleedjurk indianenmeisje - Leoti

Staat: Nieuw product

Souza for Kids

De tipi wigwam staat, dus de stoere indianen prinses Leoti kan haar jurk komen showen, de zetel veroveren en indianen dansjes opvoeren!

27,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 100523

PersonageIndiaan
TypeVerkleedjurken
KleurOranje

Dit mooie indianen jurkje van het Nederlandse merk Souza! is gemaakt van sterk katoen en heeft schouderbandjes met een bontrandje. De jurk is erg leuk te combineren met het meisjes indianen enkelbandje en de indianentooi Anoki!

Van prinses tot zeemeermin. Van brandweerman tot draak of piraat. Welkom in de wereld van Souza! Een wereld vol vrolijke kinderaccessoires en verkleedkledij van hoge kwaliteit en met oog voor detail. Souza wil kinderen al vroeg stimuleren hun creatieve geest en fantasie te verrijken en zo de wereld net iets mooier maken! Een musthave voor elke verkleedkoffer.

De Jeoti idianen jurk is geschikt voor kinderen van:
- 3-4 jaar met een lichaamslengte van 98-104 cm.
- 5-7 jaar met een lichaamslengte van 110-122 cm.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.280.030.350.17
Souza for Kids - Het merk als je zoekt naar unieke verkleedkledij dat keer op keer gebruikt kan worden! Sinds 1998 maakt Souza for Kids kwalitatieve verkleedkleding en accessoires voor kinderen. De verkleedcollectie en de prachtige bijpassende accessoires stimuleren kinderen in hun fantasie en rollenspel. De trendy sieraden voor meisjes en jongens zijn altijd "net iets anders" en razend populair. De collectie richt zich op kinderen van 2 tot 9 jaar. Kinderen kunnen de kleding zelf aantrekken en de stoffen zijn grotendeels gemaakt van 100% katoen en dus goed wasbaar. Door het vermijden van koorden en knoopsluitingen, en in plaats daarvan elastische en klittebandsluitingen te gebruiken, wordt aan de veiligheid van het kind gedacht.