coffret naissance 'Les jolis pas beaux'

Prachtige koffer voor babyschatten

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

KZ13484

Creëer een wondere wereld met de figuurtjes van 'les jolis pas beaux'. In deze wondermooi schatten doos bewaar jij de mooiste baby herinneringen...

36,00 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 629108

Creëer een wondere wereld met de figuurtjes van 'les jolis pas beaux'. In deze wondermooi schatten doos bewaar jij de mooiste baby herinneringen van je kleine schat. Elk vakje geeft plaats aan een herinnering, de eerste haarlokjes, woordjes, het eerste kaarsje dat je kleintje uitblies en de champagnekurk die jullie samen lieten ploffen op de geboorte van dit kleine wonder. Vul alle schuifjes voor een doos vol mooie momenten. Aan de linkerzijde is er nog plaats voor fotootjes van de hele familie én een enveloppe voor tekeningen of gedichtjes. De koffer sluit met een mooi lintje. Een must-have voor alle mama's! Materiaal: stevig karton. Taal: Frans.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
232900.35
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!