Prachtige Sterrenbal - framboos

Staat: Nieuw product

Hevea Planet

GR015

Geef deze zacht rubberen bal aan je kleintje en het spelen kan beginnen. Het stervormig design is gemaakt uit 100% puur rubber en gekleurd met rode planaardige pigmenten, helemaal vrij van schadelijke stoffen.

Zo kan je met een gerust hart kijken hoe je kleintje naar hartenlust speelt, ontdekt en plezier maakt.

16,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Leeftijdvanaf de geboorte

De Hevea Sterrenbal is een natuurlijk speeltje, geschikt voor zowel kleine baby's als grotere kinderen. Past perfect in kleine handje en goed voor de ontwikkeling van de oog-hand coördinatie. Het plooibaar rubber is zacht, bots mee en maakt dit speeltje ideaal voor baby's tijdens de eerste ontwikkeling én de jaren die daarop volgen.

Dit rollend speeltje komt in een leuke verpakking, dit maakt het een perfect unisex kraamgeschenkje. Verkrijgbaar in 3 verschillende kleurtjes.

Niet alleen het rubber dat Hevea gebruikt is afkomstig van een milieuvriendelijke plantage, ook het papier dat gebruikt wordt voor de verpakkingen komt van een FSC gecertificeerde plantage en is volledig recycleerbaar.

Materiaal: 100% duurzaam geproduceerd natuurlijk rubber - gekleurd met organische rode pigmenten, gif-vrij - vrij van PVC, BPA, fhalaten en andere weekmakers

Afmetingen: 10,5 cm diameter

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.11
Hevea Planet - Alles wat we doen heeft een effect op onze planeet en die willen we liefst zo goed mogelijk achterlaten voor onze kindjes en hun toekomst. Kiezen voor de leuke producten van Hevea Planet is een duurzame keuze. Het Deense merk produceert prachtige, natuurlijke producten gemaakt uit 100% natuurlijk rubber . Het beste voor je baby, want het bevat geen BPA, PVC, ftalaten of andere kunstmatige kleurstoffen en alles wordt ook gekleurd met plantpigmenten. Helemaal veilig voor jouw kindje én goed voor het milieu!