Prinsessenfiguur - Nina & ze mirror

Staat: Nieuw product

DJECO

KZ19958

arty toys by Djeco (3)

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, wie is de mooiste prinses van heel het land? Jij! Kids kunnen met het betoverende 'Nina & ze mirror heerlijk spelen. Deze speelset komt uit de Arty Toys collectie van Djeco. Klaar voor grootste avonturen en heerlijke fantasiemomentjes.

12,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ06761

CollectieArty Toys
TypeSpeelfiguurtjes
Leeftijdvanaf 4 jaar
Korting- 40 %

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, wie is de mooiste prinses van heel het land? Jij! Kids kunnen met het betoverende 'Nina & ze mirror' actiefiguurtje hun fantasie de vrije loop laten gaan en zich laten onderdompelen in hun eigen prinsen- en prinsessenwereld!

Beleef fantastische avonturen met deze nieuwe collectie Arty toys van Djeco. Een nieuw type speelgoed geïnspireerd door de artistieke artoys trend en gecreëerd door hedendaagse designers. Het actiefiguurtje is gemaakt van kunststof en prachtig beschilderd. De armen en het hoofd zijn beweegbaar. Vanaf 4 jaar. Met spiegel en vogeltje.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
71160.07
  • Door Anonymous A.
  •  de 17/03/2020
supertof
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!
Collectie arty toys by Djeco
Inspiratie en stories